חיסול בטובא זנגריה: נהג משאית נורה למוות, הערכה כי מדובר ב"נקמת דם"

נהג המשאית סמיר עומאר אותר הבוקר ללא רוח חיים בתוך המשאית כשעל גופו סימני ירי. במשטרה מעריכים כי מדובר בנקמת דם לאחר הרשעת בנו של עומאר בהריגה ושליחתו ל-12 שנות מאסר

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
המפכ"ל בזירת הירי ברהט, קרדיט: דוברות המשטרה | צילום:

כוחות משטרה בליווי מעבדה ניידת הוזנקו למקום, בודדו את הזירה, הקימו מחסומים ופתחו בסריקות לאיתור חשודים. בתום הערכת מצב הוטלה החקירה על מחלק הפשעים ביחידה המרכזית של המשטרה.

סמוך ל-5:00 לפנות בוקר, בתום מארב שביצעו ככל הנראה אלמונים למשאית שבה נהג עומאר, החשודים עצרו המשאית, ביצעו ירי ממוקד לעברו של הקורבן מטווח קצר וגרמו למותו.

במשטרה מעריכים כי מדובר בנקמת דם לאחר הרשעת בנו של עומאר בהריגה ושליחתו ל-12 שנות מאסר. מדובר באירוע שהתרחש לפני כשנתיים, בו רדפו שני חשודים אחר קורבן, חיסלו אותו ונמלטו מהמקום לעבר איילת השחר. בנו של הקורבן נעצר, כאמור, והורשע בהמשך בהריגה.

גורמים במשטרה מציינים כי "האירוע בבוקר, כך להערכתנו, הינו נקמת דם על אותו אירוע שהתרחש לפני כשנתיים. מדובר בחיסול ממוקד ומכוון לבואו של הקורבן".

תגיות:
רצח
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף