שופט בדימוס: "השופטים מרגישים שיש חלל ראייתי, הספק בעיניהם בולט"

עורך הדין משה גלעד שוחח עם ניסים משעל וגיא פלג על ההתפתחויות האחרונות בדיונים בתיק 4000, והסביר: "לא הייתי משתמש במילים כמו קריסה של התיק, לא פשוט להרשיע ראש ממשלה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
שלמה פילבר מעיד בתיק 4000. רוני כנפו, וואלה! | צילום:

הוא נשאל האם האמירה הזו מלמדת תיק 4000 קיבל מכה מאוד משמעותית, והשיב: "אכן כך. במקרה רגיל, ובעבר, אף שופט לא יאמר שום דבר. זה ספק שמכריע, 'לא הבאת – תודה רבה', ואם אתה מתקן באמצע – יש בעיה. הם אומרים, 'בואו, יש לכם דעה שונה, קרתה לכם תקלה גדולה? תנסו לתקן'". עורך הדין המשיך והשווה את ההתרחשות לכד מקרמיקה - שנשבר: "אפשר להדביק אותו – אבל הסדקים נשארים".

"אני הייתי בדעה שהסעיף החזק ביותר שיש למדינה הוא הסיפור עם מילצ'ן", סיכם, "לדעתי, הסיפורים הנוספים עם מוזס ואלוביץ', בעייתיים מלכתחילה. לא פשוט להרשיע ראש ממשלה, כולם שווים בפני החוק".

סייע בהכנת הידיעה: מאור ראטה, 103fm

תגיות:
תיקי נתניהו
/
תיק 4000
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף