בהמשך, הוקרנו באולם בית המשפט דבריו של ראש הממשלה לשעבר אריאל שרון, שאמר על נתניהו: "אדם שלחוץ ונלחץ בכל מקרה של לחץ. הוא נלחץ מיד". יאיר נתניהו התפרץ בתגובה: "מדבר מי שעשה את ההתנתקות כי נלחץ מהחקירה שלו". עו''ד יוסי כהן, פרקליטו של נתניהו, השתיק אותו בתגובה.
עו"ד טיטנוביץ: "אני מבקש ממך שתקשיב לי ולא לאשתך".
נתניהו: "אבל היא שולטת בי שליטה מושלמת".
עו"ד טיטנוביץ: "אני שמח שאתה נהנה".
נתניהו: "אני צחקתי".
עו"ד טיטנוביץ: "גם אני".
נתניהו שאל את עו"ד טיטנוביץ: "אדוני, אני יכול לשאול אותך שאלה?
עו"ד טיטנוביץ: "כן".
נתניהו: "אתה מטורלל? אני חושב שאתה מטורלל אבל לא חולה קלינית".
עו"ד טיטנוביץ: "אתה מטורלל?".
נתניהו: "ממש לא"
עו"ד טיטונוביץ: "אמרתם אי-פעם על מישהו שהוא חולה נפש?".
לפני היציאה להפסקה, נתניהו הוסיף וקבע: "לא רק שאין לאשתי מחלת נפש, אלא תעצומות נפש להתמודד עם הקמפיין נגדה, תוך כדי שהיא עובדת כפסיכולוגית ילדים".
עו"ד טיטנוביץ: "בשליש משרה".
שרה התפרצה וענתה: "בחצי משרה!".
השופט העיר לה ואמר: "לא לענות במקומו".
שרה: "אבל הוא לא יודע. מאיפה הוא יודע מה אחוזי המשרה שלי?".
שרה נתניהו: "את החינוך שלי אני אשאיר לעצמי. חינכתי אותם לראות את הטוב שבאדם".
עו"ד טיטנוביץ': "האם לפני השיחה הזו שתית אלכוהול?".
שרה: "ממש לא".
טיטנוביץ': "איך את זוכרת?".
שרה: "כי אני אף פעם לא שותה".
טיטנוביץ': "את אוהבת וודקה וגם...".
עו"ד טיטנוביץ': "את אמרת שביבי הוא מנהיג שגדול על המדינה, ושאם הוא לא יהיה ראש ממשלה המדינה תישרף ואתם תעברו לחו״ל.
עו"ד טיטנוביץ: "אתה מרוויח מפרסום סמוי?!".
עו''ד כהן התערב: "אף אחד לא אמר פרסום סמוי".
עו"ד טיטונוביץ שאל: "מתי? כמה זמן?".
יאיר נתניהו: "לא זוכר. העברתי גם הרצאות בארה"ב. אני עצמאי. אני גם מגיש בגלי ישראל פעם בשבוע בתור עיתונאי וגם פובליציסט באתר אייס. מה לעשות? לא כולם יכולים לא לעבוד ולקבל מעטפות כסף כמו מר אולמרט".
עו"ד טיטונוב"יץ: "אני מבקש שתספר את כל המקומות בהם עבדת מאז שהשתחררת מהצבא".
יאיר נתניהו: "קודם כל, אני בוגר תואר שני בניגוד למשיח של השמאל יאיר לפיד".
עוזי ארד, לשעבר ראש המל"ל ויועץ רה"מ לבטחון לאומי, ומקורב לנתניהו, טען: "נוצר מצב שראש הממשלה היה מעצים לאשתו סמכיויות שלטוניות, למינוי בכירים. שמעתי שהמצב הנפשי של יאיר בעייתי. מ- 2015 יש עלייה מטאורית ומפחידה בהשפעה של יאיר,על הפוליטיקה, ההסברה, הבטחון. הוא מכנה את עצמו גאון שאף פעם לא טועה. כשיושבים בבלפור יאיר יכול להכנס תוך רבע שעה 8 פעמים ובאופן רפטטיבי להגיד את אותם משפטים. כל הסביבה, מתייחסת אליו כבעיה".
בעדותו, אמר אולמרט: "אני שומע שנשיא צרפת אומר, אני לא יכול לדבר עם רוהמ נתניהו כי הוא שקרן, וגם כשנשיא ארהב חוזר על אותו דבר וכשאני שומע דברים כאלה גם ממנהיגים של מדינות נוספות אני מאוד מוטרד...גם כשראש המוסד מאיר דגן מתקשר אלי מספר לי דברים דומים אני מבין שזאת פגיעה בערכיה של המדינה.
היה נסיון לא ראוי של תובע מספר אחת( נתניהו) לתת לי משקל של אוטוריטה רפואית שמתחבר לכך שאני ראש ממשלה לשעבר... עקבתי אחרי התנהגותם. שמעתי הקלטות של בני המשפחה. התייעצתי עם מומחים. הרגשתי שאני אומר את הדברים לא באופן קליני. מי שדרדר את השיח היה נתניהו ולא אדם אחר. מאז שהתחילה החקירה בעניינו של נתניהו ועד רגע זה, לא הבעתי שום דעה בעניין האישומים נגד ראש הממשלה
תקרית אחת כמעט נותקו היחסים שלנו ירדן, מדינה שהיחסים איתה הם חיוניים למדינת ישראל, בגלל כניעתו של האבא לאיומים של בנו יאיר נתניהו - אחד משלושת מנהיגי המדינה בפועל".