נמצאה עם כוויות ודקירות: גבר חשוד ברצח אשתו והצתת דירתם ברחובות

על פי החשד האישה בת ה-30 נרצחה על ידי בן זוגה, שלאחר מכן הצית את הדירה כשילדיהם בפנים וגרם לפציעת בתם בת ה-4 באורח קל. מעצרו הוארך

אלון חכמון צילום: ללא קרדיטמעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןמעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סנ"צ דודי מירון על החשד לרצח ברחובות. (צילום: דוברות המשטרה) | צילום:

שלושת הילדים, בהם גם ילדה בת 4, נפצעו באורח קל ופונו לקבלת טיפול רפואי. הגבר פונה לבית החולים כשהוא במצב קשה ומעצרו הוארך בהיעדרו עד ל-2 באוקטובר.

פאראמדיק מד"א גיא בובליל על החשד לרצח ברחובות. (צילום: דוברות מד"א) | צילום:

תחילה התקבלה קריאה במוקד כיבוי והצלה על שריפה ברחובות, כאשר הכוחות שהגיעו למקום איתרו את האישה בדירה כשהיא ללא רוח חיים. כוחות משטרה שפתחו בחקירה מצאו על האישה סימני דקירות וסימני כוויות רבים בשל הדליקה.

פאראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה נאלצו לקבוע את מותה של האישה, והעניקו טיפול רפואי ופינו לבתי החולים שיבא וקפלן גבר כבן 40 במצב קשה עם כוויות ולאחר ששאף עשן, ושני נפגעים נוספים משאיפת עשן, ובהם ילדה בת 4 במצב בינוני וגבר בן 63.

בתוך כך, מפקד מחוז מרכז - ניצב אבי ביטון, קיים הערכת מצב מיוחדת בזירת האירוע, יחד עם פיקוד המחוז ומרחב שפלה, במסגרתה סקרו בפניו את הממצאים הפורנזים והעדויות שנאספו עד בזירה, בסיומה הנחה כי החקירה תנוהל ביחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב שפלה.

פאראמדיק מד"א גיא בובליל סיפר: "כשהגענו למקום ראינו אש ועשן שיצאו מהבית, כשניתן היה להכנס הכבאים הובילו אותנו לאישה בשנות הארבעים מחוסרת הכרה עם כוויות, היא הייתה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותה. חילצו אלינו גבר כבן 40 מחוסר הכרה עם כוויות, פציעות ולאחר ששאף עשן, הענקנו לו טיפול מציל חיים שכלל הנשמה ופינונו אותו בדחיפות לבית חולים כשמצבו קשה ולא יציב. בנוסף ילדה כבת 4 וגבר כבן 63 חולצו מהדירה כשהם בהכרה מלאה ולאחר ששאפו עשן".

חבר של בני הזוג סיפר לוואלה!: ""אני בשוק. אנחנו יותר מחברים, אנחנו כמו משפחה - בילויים, טיולים, הכול עשינו יחד. אני עדיין לא מעכל".

תגיות:
רחובות
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף