שר משפטים לשעבר מעריך: כך יגיע לסיומו משפט נתניהו

המשנה לראש הממשלה ושר המשפטים לשעבר חיים רמון אמר באירוע שבתרבות כי לא ניתן להפסיק את המשפט באמצעות חקיקה בכנסת. על מפלגת העבודה: "הלכה לעולמה לפני שנים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שלמה פילבר מעיד בתיק 4000. רוני כנפו, וואלה! | צילום:

רמון הוסיף שגם אם משרת היועצת המשפטית תפוצל, ולתפקיד יתמנה חברו של נתניהו, הוא יאלץ ללכת לבית המשפט ולהשמיע טיעונים רציניים-וגם אז אין סיכוי לביטול המשפט. להערכתו של רמון משפטו של נתניהו ימשיך להתנהל ויסתיים רק בהסדר טיעון או בפסק דין. רמון אומר כי לא ניתן להפסיק את המשפט באמצעות חקיקה בכנסת, וכל מי שטוען אחרת "משמיע דברי הבל".

לדעת השר לשעבר, ראש הממשלה נתניהו אינו צריך להזדרז להגיע להסדר טיעון משום שמשפטו ימשך במשך כמה שנים, גם לא עד סוף הקדנציה.

על מפלגת העבודה שהוא היה אחד מבכירה, אמר רמון כי "מיותר לעסוק בנקרופיליה". לדברי, מפלגת העבודה הלכה לעולמה לפני שנים והגיע הזמן לקבור את הגופה. הוא הוסיף בבדיחה כי ״מפלגת העבודה יכולה לקום לתחייה רק על פי חזון העצמות היבשות של הנביא יחזקאל, אלא שעד היום הנבואה לא התקיימה והסיכוי לכך לא קיים״, סיכם רמון.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
מפלגת העבודה
/
משפט בנימין נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף