דיווח: ראש לשכת עוה"ד אבי חימי ביצע מעשה מגונה לכאורה בפני אישה

העיתונאית אילה חסון טוענת כי יו"ר לשכת עורכי הדין ביצע בעצמו מעשה מגונה במהלך שיחת וידאו עם עו"ד עליה המליץ לתפקיד שופטת. חימי בתגובה: "הפרסום - חלק ממכונת הרעל של מי שפועל לקדם את ההפיכה המשטרית"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבי חימי
אבי חימי | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

על פי הדיווח, בשנה האחרונה עורכת הדין פנתה לחימי כדי שימליץ עליה לתפקיד שופטת. מאותו הרגע לדברי עורכת הדין, כך נטען בדיווח, הוא שינה את היחס כאילו שהיא חייבת לו חוב. לאחר שעדכן אותה כי שלח מכתב המלצה, עורכת הדין קיבלה ממנו שיחת וידאו שבמהלכה, כך על פי הדיווח, הוא הפשיל את מכנסיו והחל לענג את עצמו מולה.

עורכת הדין, שהייתה המומה מהאירוע, תיעדה את המקרה. על פי הדיווח, לדבריה, הדבר נעשה ללא הסכמה ומדובר בהטרדה. היא שיתפה עורך דין בדבר, ולא התלוננה.

בהקלטה שפורסמה הערב ב"חדשות 13", נשמע יו"ר לשכת עורכי הדין אומר בתגובה כי "פרסום זה הנו חלק ממכונת הרעל של מי שפועל לקדם את ההפיכה המשטרית. אנו עדים לדרך המסוכנת בה פוליטיקאים נואשים פועלים לרמוס את כל מי שדעתו שונה מדעתם. אני לוקח בחשבון שינסו לפגוע בי ברמה האישית וזהו מחיר שאשלם באהבה. הכפשות לא ירפו את ידיי. אמשיך לפעול כנגד ההפיכה המשטרית שרוצה לרסק את הדמוקרטיה הישראלית".

תגיות:
לשכת עורכי הדין
/
אבי חימי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף