נהג בצורה פרועה ותקף שוטרים: צפו בתיעוד הדרמטי מכבישי הדרום

כתב אישום הוגש נגד תושב רהט כבן 25, בגין נהיגה פרועה ומסכנת חיים ותקיפת שוטר, במסגרת פסטיבל "דרום אדום". הוא נעצר בתום מרדף שהתקיים אחריו, לאחר שסיכן את שאר משתמשי הדרך

ארנולד נטייב צילום: ללא
המרדף המשטרתי אחר הנאשם. באדיבות דוברות המשטרה | צילום:

על פי כתב האישום, ביום שבת האחרון, נהג הנאשם בשטח עפר שבסמוך לנחל הבשור, באופן פרוע תוך שהוא מסכן את המטיילים ששהו במקום במסגרת הפסטיבל. פקח שמורת הטבע והגנים, אשר הבחין בנאשם, כרז לו לעצור אך הנאשם המשיך בנסיעתו בכביש 232, תוך שהוא מאיץ בנתיב הנגדי.

לאחר שהשוטרים במקום הבחינו בכך, החל אחריו מרדף, שהמשיך להימלט מהם בנהיגה פרועה, תוך שהוא חוצה קו הפרדה רצוף על הכביש ומסכן באופן ממשי את משתמשי הדרך שנאלצו לבלום ולסטות עם רכבם לשולי הכביש על מנת להימנע מפגיעתו של הנאשם בהם. הנאשם איבד בשלב מסוים שליטה על רכבו, ונעצר ע"י השוטרים.

עם זאת, במהלך המעצר, התנגד הנאשם ותקף את אחד השוטרים עד שהשתלטו עליו. כאמור, עם סיום חקירת המשטרה בנושא, הוגש נגדו כתב האישום, כמו גם בקשה למעצרו עד לתום ההליכים.

תגיות:
כתב אישום
/
משטרת ישראל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף