השוטרים זינקו פנימה: צפו במעצר הדרמטי של תושב הדרום שנתפס ברכב גנוב

כתב אישום הוגש נגד תושב העיר רהט בן 27 בגין מעורבות בגניבת רכב. זאת לאחר שנתפס "על חם" במעבר מיתר כשהוא נוהג ברכב הגנוב, בכוונה להעבירו לשטחי הרשות הפלסטינית

ארנולד נטייב צילום: ללא
תיעוד המעצר, דוברות המשטרה | צילום:

תושב רהט בן 27 נעצר לאחר שנתפס "על חם" במעבר מיתר כשהוא נוהג ברכב שגנב במושב שדה אברהם, בכוונה להעבירו לשטחי הרשות הפלסטינית. יחידת התביעות של המשטרה הגישה נגדו כתב אישום בגין מעורבות בגניבת רכב יחד עם אדם נוסף.

מכתב האישום עולה, כי השותף הנוסף לעבירה גנב רכב ממושב שדה אברהם, זאת לאחר שניפץ את שמשותיו ופירק את מערכת ההתנעה. לאחר מכן, העביר את הרכב לנאשם בסמוך לבסיס שדה תימן שבנגב.

לאחר קבלת הרכב, הנאשם טשטש את לוחית הזיהוי של הרכב והמשיך בנסיעה למעבר מיתר בניסיון להעביר את הרכב לשטחי הרשות הפלסטינית, שם נעצר על ידי מאבטחי המעבר ושוטרי תחנת אופקים.

חוקרי משטרת תחנת אופקים פתחו בחקירה ממנה עולה כי הנאשם נהג ברכב וזאת לאחר שרישיונו נפסל ע"י בית המשפט וכשהוא נוהג ברכב ללא ביטוח.

הנאשם נעצר והמשטרה הגישה לבית משפט השלום בבאר שבע בקשת הארכת מעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו. החקירה נמשכת.

תגיות:
גניבת רכב
/
רהט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף