לפי הודעת המחלקה לחקירות שוטרים, השוטר החשוד יובא להארכת מעצר מחר בסביבות השעה 10:30 בבית משפט השלום בבאר שבע. החקירה עודנה נמשכת.
כזכור, בתאריך ה-20 ביולי 2023, שוטר סיור במחוז דרום נעצר בחשד כי אנס צעירה עם מוגבלות בביתה במהלך משמרתו. לבקשת מח"ש מעצרו של השוטר החשוד הוארך, אז, בחמישה ימים נוספים, נשלח למעצר בית ומאז לא שב לתפקידו. במהלך ששהה במעצר בית, התקבלו שתי תלונות נוספות בחשד לאונס של שלוש צעירות. מחר, כאמור, יובא השוטר לבית המשפט פעם נוספת, והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו ולהתיר את פרסום שמו במטרה להתחקות אחר אירועים נוספים.
ממשטרת ישראל נמסר: "מיד עם היוודע בדבר החשדות ובחינת חומרי החקירה בעניינו, זה הוצא לחופשה כפויה ללא דיחוי. עם קבלת מלוא חומר החקירה ממח"ש, ישקלו נקיטת אמצעים מנהליים נגדו כמקובל".