על טעם ועל ריח: פרץ לבית - והותיר טביעת אצבע במיקום מפתיע

צעיר בן 18 תושב חיפה נעצר לאחר שפרץ לבית בעיר ובעקבות טביעת אצבע שאותרה על קופסא של בושם בתוך הדירה. יחידת התביעות חיפה הגישה כתב אישום

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הפריצה לדירה בחיפה
הפריצה לדירה בחיפה | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

יחידת התביעות חיפה הגישה היום (רביעי) כתב אישום נגד צעיר בן 18, תושב העיר, לאחר שפרץ לבית. תחילתה של החקירה בסוף חודש יולי האחרון, אז תושב אחת השכונות בעיר חזר לביתו ונדהם לגלות כי דלת הכניסה נעקרה ממקומה וכל הבית הפוך.

כוחות משטרה שהוזעקו למקום החלו בחקירת האירוע ובאיסוף הממצאים. עם התקדמות החקירה וקבלת תוצאות פורנזיות נמצאה טביעת אצבע על קופסא של בושם בתוך הדירה. בבדיקה שערכו החוקרים נמצאה הטביעה תואמת לחשוד.

בקבוק הבושם
בקבוק הבושם | צילום: דוברות המשטרה

לפני כשבוע בוצע מעצרו של הצעיר, הוא הובא לחקירה בתחנת המשטרה ומעצרו הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בחיפה. כאמור היום הוגש כתב אישום כנגד החשוד על ידי יחידת התביעות חיפה עם בקשה למעצרו עד תום ההליכים.

תגיות:
כתב אישום
/
פריצה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף