בגלל חנייה: תושב נהריה נאשם שדקר את שכנו בגב ואיים שירצח שוטרים

חטיבת התביעות במשטרה הגישה כתב אישום נגד תושב נהריה הנאשם כי רדף אחרי שכנו ודקר אותו בגבו על רקע ויכוח על חניה שהתגלע בין השניים. עוד הוא נאשם באיום על שוטרים ותקיפתם

אלון חכמון צילום: ללא קרדיטשקד שדה צילום: באדיבות המצולמת
עצור באזיקים
עצור באזיקים | צילום: מרק ישראל סלם

כתב אישום הוגש אתמול (רביעי) נגד תושב נהריה שאיים על שכנו ודקר אותו על רקע סכסוך חניה, וכן איים על שוטרים ותקף אותם.

המשטרה פתחה בחקירה לפני שבועיים, עם קבלת דיווח בדבר אירוע דקירה באחד מרחובות העיר נהריה. מהחקירה עלה כי בין החשוד לקורבן המתגוררים בשכנות, התגלע ויכוח במהלכו ניגש החשוד לביתו, הביא עמו סכין, רדף אחרי הקורבן ודקר אותו בגבו. הקורבן נפצע באורח קל ופנה לקבלת טיפול רפואי. לאחר שדקר את הקורבן החשוד ניגש לרכבו של הקורבן ואף גרם נזק לדלתות הרכב כאשר ערך הנזק הינו כ-10,000 ש"ח.

בתוך כך, במהלך מעצרו החשוד תקף את אחד מהם באופן שבעט בו באמצעות רגליו ופגע בו באמצעות אזיקי הידיים, ירק לעברו של שוטר אחר, החשוד אף איים על השוטרים בכך שאמר להם כי: "יזיין אותם, יבוא אליהם, לא שוכח אף אחד מהם וירצח כל אחד מהשוטרים".

תגיות:
דקירה
/
חניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף