תושב המרכז נעצר בחשד שהתחזה לרופא שיניים וקיבל מטופלים

ויטלי רוכלנקו, תושב ראשון לציון, חשוד כי במשך שנים הציג את עצמו כד"ר וקיבל מטופלים במרפאה פרטית בעיר. המשטרה פועלת לאיתור נפגעים נוספים שעל פי החשד שילמו מכספם ונותרו עם נזקים רפואיים לאחר ה"טיפול"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מרפאת שיניים (אילוסטרציה,
מרפאת שיניים (אילוסטרציה, | צילום: אינגאימג'

בין היתר, רוכלנקו חשוד כי ביצע עקירות, כתרים, טיפולים בשיניים תותבות וניקוי שיניים.  בהיעדר רישיון לעסוק ברפואה ורישיון למרפאה, החשוד גם בהתאמה לא דיווח לרשויות המס בדבר ההכנסות.

היחידה המיוחדת לפשיעה מקוונת במחוז מרכז ביצעה תרגילי חקירה בהם, בין היתר, הגיע שוטר למרפאה לטיפול, ואף קיבל מהרופא המתחזה אבחון רפואי והצעת מחיר לטיפול. בחיפוש במרפאה נמצאו מסמכים רבים המחזקים את החשדות נגדו, בהם צילומי שיניים ותרופות שהוחזקו בניגוד לחוק.

המשטרה החליטה לפרסם את שמו של החשוד מתוך הערכה כי ישנם קורבנות נוספים ששילמו ממיטב כספם עבור ה"טיפול" שקיבלו על ידי החשוד, וכי נגרמו להם נזקים רפואיים.

תגיות:
ראשון לציון
/
התחזות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף