עמד בפתח ביתה: בן 26 מבית שמש נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים בקטינה

מתחקור ראשוני, עלה כי הקטינה שבה מבית עסק סמוך, ככל הנראה תוך שהחשוד במעשה עוקב אחריה. בעת שנפתחה דלת המעלית, מנע החשוד את סגירת דלת המעלית, וביצע מעשים מגונים בקורבן

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
 מאיר גרינשטיין
מאיר גרינשטיין | צילום: דוברות המשטרה

מאיר גרינשטיין, תושב בית שמש בן 26, נעצר הלילה (בין שני לשלישי) על ידי המשטרה בחשד שביצע מעשים מגונים כלפי קטינה, בפתח מעלית ביתה. הבוקר מעצרו הוארך ב-6 ימים נוספים, עד לתאריך ה-24 לדצמבר.

אמש בשעות הבוקר, התקבל דיווח למוקד המשטרה על חשד למקרה פגיעה מינית בקטינה, זאת לאחר ששכנתה של הקורבן מסרה כי שמעה זעקות לעזרה מפי הקטינה. שוטרי תחנת בית שמש של מחוז ירושלים שהוזעקו למקום החלו בחקירת המקרה וניסיונות לאיתורו של החשוד במעשה.

מתחקור ראשוני, עלה כי הקטינה שבה מבית עסק סמוך, ככל הנראה תוך שהחשוד במעשה עוקב אחריה. בעת שנפתחה דלת המעלית, מנע החשוד את סגירת דלת המעלית, וביצע מעשים מגונים בקורבן, תוך שחסם את פיה בידו כאשר החלה זועקת לעזרה.

כבר בשעות הערב, אותר החשוד סמוך לביתו ונעצר על ידי בלשי תחנת בית שמש. נבדק החשד שהיו מקרים נוספים בהם היה מעורב החשוד, ולצד פעולות החקירה, נעשים ניסיונות במטרה לאתר קורבנות נוספים למעשיו של החשוד. במשטרה פונים לציבור- כל מי שנפגע/ה ממעשיו של מאיר גרינשטיין, או ממעשים במאפיינים דומים, מתבקש/ת לפנות לתחנת משטרה קרובה למקום מגוריו ולדווח על כך.

תגיות:
בית שמש
/
מעשים מגונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף