משפחתה של שני בכר, שנרצחה ע"י מחזר אובססיבי: "הוא לא הרפה ממנה"

שני בכר בת ה-31 ממושב נתיב השיירה נרצחה אתמול ביריות, על פי החשד בידי מכר. משפחתה סיפרה בכאב: "שני סבלה מהטרדות מצד הרוצח במשך שנים. היא פחדה מאוד ממנו, הוא עקב אחריה"

שקד שדה צילום: באדיבות המצולמת
שני בכר ז"ל
שני בכר ז"ל | צילום: באדיבות המשפחה

החשוד חיזר באובססיביות אחר בכר והתנגד להפצרותיה שינתק עימה קשר. אותו מכר עקב אחר בכר, שהודיעה לו על פי החשד שהיא לא מעוניינת בקשר עמו, חסם את נתיב נסיעתה, התנגש בה וגרם לה לעצור את רכבה. הוא יצא מרכבו, שלף אקדח ולעיני נהגים שנסעו בכביש, ירה בה מטווח קצר מספר כדורים, ואז ירה בעצמו.

משפחתה של שני, שעדיין בהלם מכך שהיא אינה בחיים יותר, סיפרה: "שני סבלה מהטרדות בידי הרוצח במשך שנים. היא ביקשה להרחיק אותו ממנה - ואף לוותה על ידי עמותה בניסיון להתמודד עם המצב ולהתנתק מאדם אובססיבי שלא הרפה ממנה. היא פחדה מאוד מהרוצח, אך הוא עקב אחריה, פגע בה והיא ידעה כי הוא עלול להזיק לה. למחייתה, שני הייתה מנהלת בחברת אופנה, חכמה, שנונה, סייעה בקהילה וביקשה בכל מאודה להתחתן ולהקים בית יהודי. היא הייתה קרן אור לכל סובביה, מלאת נתינה וראיית האחר".

תגיות:
רצח
/
צפון הארץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף