מוכנים להפעלה: 11 מטעני חבלה מוסלקים אותרו בלוד

המטענים אותרו במהלך פעילות יזומה בעיר של בלשי תחנת המשטרה המקומית יחד עם בלשי היחידה המרכזית. כלל הממצאים הועברו למעבדות הזיהוי הפלילי במשטרה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מטעני חבלה שאותרו בלוד
מטעני חבלה שאותרו בלוד | צילום: דוברות המשטרה

פעילות כוח המשימה המיוחד שהקים מפקד מחוז המרכז במשטרה לא עוצרת ורושמת הישג לא מבוטל פעם נוספת עם סיכול 11 מטעני חבלה מוכנים להפעלה שהוסתרו בשטח פתוח בלוד.

המאמץ הבלתי פוסק למיגור הפשיעה במגזר הערבי הוביל במהלך הלילה את בלשי תחנת לוד בשילוב בלשי היחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז המרכז לבצע פעילות יזומה במהלכה כאמור אותרו ונתפסו המטענים שהיו מוכנים לשימוש כשהם מוסלקים בשטח פתוח.

חבלני המשטרה של מחוז המרכז בחנו את פריטי האמל"ח, על מנת לוודא שלא נשקפת סכנה לציבור, ולאחר שבודדו את הזירה ופירקו את המטענים הם הועברו לרבות כלל המוצאים להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי והחבלה של משטרת ישראל.

תגיות:
לוד
/
מטען חבלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף