נער בן 17 משדרות נעצר בחשד שסחט מינית בנות 14

חקירת המשטרה החלה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 105 של המשטרה משתי הקטינות, לאחר שאלו סירבו לבקשותיו הנוספות של הנער ולכן איים עליהן שיפרסם את תמונותיהן ברשתות החברתיות. במשטרה ביקשו להאריך את מעצרו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מעצר, אזיקים
מעצר, אזיקים | צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90

קטין בן 17 תושב שדרות נעצר בתום חקירה סמויה בחשד שיצר קשרים ברשת החברתית עם קטינות, דרש מהן לשלוח לו צילומים אינטימיים שלהן ולאחר מכן סחט אותן על ידי הפצת תמונותיהן. היום יובא החשוד לבית משפט השלום באשקלון שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. היום (חמישי) יובא החשוד בפני בית משפט השלום לדיון נוסף בהארכת מעצר.

חקירת המשטרה החלה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 105 של המשטרה משתי קטינות בנות 14, מהן עלה כי בשבועות האחרונים החלו להתכתב ברשת החברתית עם נער שיצר עימן קשר והצליח לרכוש את אמונן, עד שבשלב מסוים נענו לבקשתו והחליפו צילומים אינטימיים במסגרת הקשר שנרקם ביניהם.

אלא שאז, כך עלה מתלונתן של השתיים, משסירבו לבקשותיו הנוספות איים עליהן החשוד שיפרסם את תמונותיהן ברשתות החברתיות. חקירת הפרשה הועברה לתחנת משטרת שדרות שהצליחה להתחקות אחר זהותו של אותו פרופיל ששוחח עם הקטינות ומשהבינה כי מדובר בקטין בן 17 תושב שדרות הוא נעצר לחקירה שבסיומה נכלא.

במשטרה מייחסים לחשוד עבירות של סחיטה באיומים בעלי אופי מיני, פרסום תצלום או סרט המתמקד במיניותו של אדם.

תגיות:
סחיטה באיומים
/
סחיטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף