"שמונה שנים זה נמשך, מה עכשיו ייתנו החודשים האלה. התחושה היא של 'בוא נסיים עם זה' - וזה לא ככה, ולא צריך להיות", טען והסביר. "בית המשפט נתן צו והנאשם ניסה ככל יכולתו לדחות, זה לא הלך. אני מקווה מאוד ומעריך שביטחון המדינה לא ייפגע מזה בשל חוזקו של רה"מ". "לצערי העניין הפך להיות מעין תחרות הורדת ידיים, לדעתי זה לא נכון. לא כולם חושבים כמוני", ציין.
על היקף הזמן לו יידרש נתניהו להקדיש למשפט, אמר: "זה קשה מאוד ופוגע בריכוז. צריך להבין שמול הנאשם יושב צוות מיומן, שזו העבודה שלו שבמשך חודשים חופר בעשרות אלפי עמודי הפרוטוקול והמסמכים, והם בקיאים בכל החומר ומאחוריהם יש צבא של עוזרים. וככל שמצטבר, אנחנו לא מדברים על איש צעיר בכל זאת. הצבא הזה מולך ששואל שאלות - לא מעמד קל בכלל, בסופו של דבר גם ראש הממשלה הוא בן-אדם", טען.
עוד אמר: "שופט מקצועי יודע להתעלם מכל רעשי הרקע, ואלה שופטים מקצועיים מאוד, זה המקצוע שלהם מזה הם חיים. אני לא מכיר אותם אישית אבל קראתי על פועלם".