המשטרה פתחה בחקירה בעקבות תלונה שהגישה עיתונאית מעריב מיקי לוין במשטרת גלילות נגד איש העסקים עדי קייזמן לאחר שקיבלה מסרון מאיים על חייה. וזו לשונה "תקשיבי לי טוב טוב יא חתיכת זבל, אני מבטיח לך מיקי לוין את תשלמי על הכל בכאב גדול, כדאי שתסתכלי טוב טוב לאן את הולכת ותשמרי את הסמס הזה שיהיה לך ליום סגריר", וסיים עם הדברים הבאים " מבטיח לך שזה יכאב לך מאד".

כיוון שקייזמן שוהה בחו"ל משטרת ישראל תבחן את הנושא לעומקו, לא מן הנמנע כי הוא יוזמן לארץ לחקירה או שהוא יוכרז כדרוש לחקירה וככל שהוא יגיע לישראל הוא יעוכב לחקירה. במידה וקייזמן לא יגיע לישראל בפרק הזמן הקרוב או שהמשטרה לא תצליח להשיגו, משטרת ישראל תאלץ לערב את האינטרפול במטרה לבצע את החקירה שם.

אסתי גינזבורג ועדי קייזמן (צילום: סיון פרג')
אסתי גינזבורג ועדי קייזמן (צילום: סיון פרג')

נציין כי התלונה מתייחסת לכתבה שפורסמה אודות אסתי גינזבורג, אישתו של קייזמן, ועסקה בין היתר גם בחובות ובהסתבכויות הכלכליות שלו מה שמצביע עכשיו שמעבר להסתבכויות הכלכליות, קייזמן מסתבך עתה גם בעבירות של איומים.

אל תגידו לא ידענו - הטבה מיוחדת למי שרוצה ללמוד אנגלית. לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>>

כידוע באפריל 2020 עזב איש העסקים עדי קייזמן את ישראל, ועבר ללוס אנג'לס עם אשתו, הדוגמנית אסתי גינזבורג, וילדיהם. מאז, ככל הידוע, כף רגלו לא דרכה בנתב"ג. בשנים האחרונות מתנהלות בישראל נגדו שורת תביעות בסך מיליוני שקלים שהגישו משקיעים שהתקשרו עם החברה שבבעלותו, שפעלה בתחום הנדל"ן בגרמניה.