הפרשה שמסעירה את ישראל: "לא הופתענו שהחשוד יצא דובר שקר"

לאחר קבלת תלונה צעירה שטענה כי נאנסה על ידי מאמן כושר מוכר מתל אביב, שהכחיש את הטענות בנוגע לסם שהכניס למשקה שלה, הוחלט להאריך את מעצרו עד יום חמישי

מאיה כהן צילום: צילום עצמי
מעצר, אזיקים
מעצר, אזיקים | צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90
2
גלריה
חדר כושר
חדר כושר | צילום: אינג אימג'

במקביל נגבו גם עדויות ממקורבים למאמן. כאמור היום תבקש שוב המשטרה להאריך את מעצר המאמן ותקווה שיערך עימות ביניהם. בסביבתו של המאמן טוענים כי קיים סרטון שצולם יומיים אחרי האירוע ובו המתלוננת מתאמנת בסטודיו של המאמן החשוד באונס צעירה. כשהיא עוזבת את המקום כך לפי מקורביו היא נפרדה ממנו בנשיקה באוויר.

עורכת דין אפרת נחמני בר, המייצגת את הנפגעת, אמרה לאחר הדיון: "אנחנו לרגע אחד לא הופתענו מהעובדה שהחשוד יצא דובר שקר בכל אחת מהשאלות שנוגעות לפגיעה מינית. לא הופתענו כי האמת ברורה". עוד הוסיפה עו"ד בר ואמרה כי "בניגוד לתמונה שמנסים לצייר, זה לא תיק של מילה מול מילה. נמצאים נוספים מחזקים את גרסת הנפגעת, ולנו אין ספק שהאמת תצא לאור".

היא תיארה את המתלוננת כ"אישה אמיצה שעומדת באומץ על האמת שלה", והבטיחה כי "אנחנו נתמוך בה לאורך כל הדרך". בנוסף, הזכירה עו"ד נחמני בר כי קיים צו איסור פרסום, "לא רק על השם שלה, אלא גם על כל פרט מזהה. היא עברה מספיק. תנו לה את הפרטיות שלה".

מנגד, עו"ד ששי גז, המייצג את החשוד, הצהיר בתגובה: "החשוד כופר מכל וכל. העבירה הזאת לא הייתה ולא נבראה ולא הייתה בכלל עבירה. הדברים יוכחו בהמשך". עו"ד גז סיים את דבריו באומרו: "יותר מזה אני לא יכול להגיד כלום".

תגיות:
אונס
/
תל אביב
/
חדר כושר
/
מעצר
/
מאמן כושר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף