זעזוע באילת: פרשת אונס נערה בת 14 - חייל בין החשודים

המשטרה עצרה ארבעה צעירים, בהם חייל בשירות סדיר, בחשד לאונס נערה בת 14 באילת. בית המשפט הטיל צו איסור פרסום גורף על החקירה והאריך את מעצרם. החשודים מכחישים כל מעורבות

פלד ארבלי צילום: ללא
נוף העיר אילת
נוף העיר אילת | צילום: מנחם לדרמן, פלאש 90

משטרת ישראל עצרה ארבעה צעירים, בהם חייל בשירות סדיר, בחשד לאונס של ילדה בת 14 בעיר אילת. בעקבות פתיחת החקירה, הוציא בית המשפט צו איסור פרסום גורף על פרטי החקירה, שמונע את פרסום כל פרט שעלול לזהות את הקורבן, החשודים, או את נסיבות האירוע. מעצרם של החשודים הוארך, ובית המשפט קבע כי אחד מהם, החייל, יישאר במעצר לפחות עד יום ראשון הקרוב.

עו”ד אסי לוי, שמייצג את החייל החשוד מטעם הסניגוריה הציבורית, מסר: “מדובר בחייל ללא עבר פלילי. הוא מכחיש את החשדות ומסר גרסה להשתלשלות האירועים. אנו ממתינים שהמשטרה תסיים את החקירה בהקדם".

עו״ד קובי בלבן, שמייצג את אחד הצעירים החשודים, גם הוא מטעם הסניגוריה הציבורית, אמר: “מדובר בבחור צעיר ללא עבר פלילי אשר מכחיש מכל וכל את מעורבותו באירוע זה. הצעיר משתף פעולה באופן מלא עם היחידה החוקרת, וזאת על מנת לקדם את החקירה בעניינו, אשר תוכיח כי לא היה מעורב בכל עבירה.” בשל צו איסור הפרסום הרחב, לא ניתן בשלב זה לפרט מהן הראיות שעל בסיסן נעצרו החשודים, ולא נמסרו פרטים על מצב הילדה או נסיבות הדיווח. החקירה נמשכת.

מתנועת בונות אלטרנטיבה נמסר בעקבות החשד לאונס באילת: ״הבנאליות של הרוע מכה שנית ותמשיך להכות עד שהציבור בישראל לא יתעורר. העיר אילת הפכה למוקד פורענות מסוכן ואנו קוראות לגורמים בעירייה להפעיל מערכי הסברה ואכיפה מיוחדים. אנו עומדות לצד המתלוננת האמיצה. אנחנו מאמינות לך, את לא לבד".

תגיות:
אונס
/
אילת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף