לדברי הקטין, הוא רצה לעשות כסף קל, פתח יוזרים פיקטיביים ברשת הפייסבוק, צירף אליהם חברים אנונימיים ברובם וזייף כרטיסים להופעות של הזמר עומר אדם, אותם הציע למכירה עקב נסיבות אישיות. כך הוא הצליח ללכוד עשרות קורבנות ולשלשל לכיסוי עשרות אלפי שקלים, וזאת אחרי ששלח אליהם באמצעות ווטצאפ ממכשיר ללא זיהוי כרטיסים אותם זייף בעצמו.
מסתבר כי הקטין, שערך והפיק כרטיסים הנחזים לאמיתיים במחשב הפרטי שלו, גם הוסיף בר קוד והעלה למכירה את הכרטיסים שהפיק בעצמו, אותם הציע בסכומים הנעים בין 250 שקלים ובמקרה של רכישת ארבעה כרטיסים ל–400 שקלים. עוד עולה מהחקירה כי לאחר שסוכמה עסקה, הקורבנות העבירו לחשוד את כספם באמצעות אפליקציית BIT והוא שלח להם את אותם כרטיסים מבלי שידעו שהם מזויפים, ובדרך זאת מכר עשרות כרטיסים.
ביום ההופעה משהגיעו הרוכשים לשערי הכניסה, נדהמו לגלות כי נפלו קורבן בפח שטמן להם אותו קטין וכי הכרטיסים הם חלק מזיוף מתוחכם שנעשה, מה שהשאיר אותם ללא כסף ומבלי לצפות בהופעה של הזמר הנערץ עליהם. היחידה החוקרת ביצעה תיחקור מעמיק של העברות הכספים וניתובם, דבר שהוביל לחשיפת זהותו של החשוד וקישורו לביצוע העבירות.
עם סיום החקירה הסמויה אתמול, נעצר הקטין, והועבר לחקירה, במהלכה קשר עצמו לאירועים. מיד לאחר מכן הובא בפני שופט נוער, בביהמ"ש לנוער בבת ים. במשטרה מעריכים כי ישנם קורבנות נוספים שנפלו באותה תרמית והיא עושה מאמצים להתחקות אחריהם כדי ללמוד על היקפי הפרשה. החקירה נמשכת.