מאבטח ירה ופצע קטין בן 17 בתל אביב - המשטרה חוקרת ומעצרו הוארך

מאבטח בן 22 מאשקלון ירה ופצע קטין בן 17 בתל אביב במהלך ויכוח ויישאר במעצר עד יום ראשון, לאחר שהמשטרה ערערה על החלטת בית משפט השלום לשחרר אותו למעצר בית

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
עצור, אזיקים
עצור, אזיקים | צילום: אינגאימג'
2
גלריה

בית משפט השלום בתל אביב שחרר פעם נוספת למעצר בית את הצעיר תושב אשקלון, העובד כמאבטח במתקן ביטחוני רגיש שהיה חשוד ירי לעבר צעיר אחר קטין, באזור הטיילת של תל אביב, בלילה שבין חמישי לשישי. המשטרה גם הפעם הגישה ערר על החלטת בית המשפט, והדיון יתקיים מחר בבית המשפט המחוזי בתל אביב, כאשר בינתיים נשאר החשוד בירי במעצר.

טיילת תל אביב (למצולמים אין קשר לכתבה)
טיילת תל אביב (למצולמים אין קשר לכתבה) | צילום: אבשלום ששוני

מחקירת המשטרה עולה החשד לפיו המאבטח שהיה רכוב על קורקינט, נתקל סמוך לחוף הים בחבורת צעירים ובינם לבינו התפתח שיח פלילי במהלכו כך נטען, שלף המאבטח את אקדחו אותו הוא מחזיק ברישיון וירה לעבר רגלו של הקטין שהיה מעורב איתו בשיח האלים. הקטין הובהל לבית החולים איכילוב בתל אביב על ידי צוות של מד"א ואילו החשוד הובא לחקירה בתחנת לב תל אביב ולאחריה נכלא.

לאחר בדיקה של המשטרה עולה כי הנשק שנשא עליו החשוד הוא נשקו הפרטי שרכש לפני כשנה עם הוצאת רישיון נשיאת נשק לאחר שעמד בתבחינים. הנשק נתפס על ידי המשטרה כמובן.  עוד עלה כי האירוע התחולל שלא במסגרת עבודתו כמאבטח שם הוא נושא נשק ארוך.

בהמשך מתכוונת המשטרה לחקור באזהרה גם את פצוע הירי שהיה מעורב באותה תקרית אלימה, בינתיים תפסו החוקרים את אקדחו של המאבטח שביצע את הירי והצעדים לגביו ייבחנו בהמשך.

תגיות:
ירי
/
מעצר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף