טרגדיה כפולה במשפחה: הבן נורה למוות חצי שנה לאחר רצח האב

באסל ענאן נסאר בן 22 נרצח ביריות בעראבה, כחצי שנה לאחר שאביו נהרג בפיצוץ רכב. צעיר נוסף בן 18 נפצע קשה באירוע

בתיה גלעדי צילום: ללא
זירת רצח
זירת רצח | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה
באסל ענאן נסאר
באסל ענאן נסאר | צילום: רשתות חברתיות, שימוש לפי סעיף 27 א'

הדיווח על הרצח התקבל במוקד מד"א במרחב אשר בשעה 23:59. חובשים ופרמדיקים העניקו לנסאר טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה, שבסופן נאלצו לקבוע את מותו. הצעיר שנפצע באורח קשה ובהכרה, פונה לבית החולים זיו בצפת.

פרמדיקים במד"א ליאור גלייזר וניזאר ג'יריס, סיפרו: ״ראינו גבר בשנות ה-20 כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות חודרות קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה ממושכות אך לצערנו הרב מצבו לא הטב ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. בזירה היה צעיר נוסף, כבן 18 שהיה בהכרה וסבל גם הוא מפציעות חודרות קשות בגופו, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו לא יציב."

המשטרה מסרה כי הרקע לאירוע פלילי, ונסיבותיו בבדיקה. שוטרים הוזנקו למקום האירוע, החלו בסריקות לאיתור חשודים ופתחו בחקירה.

תגיות:
הגליל התחתון
/
הפשיעה בחברה הערבית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף