סכסוך משפחות ברהט חשף 3 אתרי אמצעי לחימה לא חוקיים בעיר

מבצע של משטרת הנגב בעקבות סכסוך בין משפחות ברהט הוביל לאיתור אקדחים, מחסניות ותחמושת בכמה מוקדים בעיר ובאזור התעשייה. חמישה חשודים נעצרו, ובתל שבע נתפס נער חמוש

רמי שני צילום:  Moshe Shai/FLASH90
הנשק שאותר ברהט
הנשק שאותר ברהט | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

מידע שהגיע לאגף המודיעין במשטרה, על הצטיידות בנשק של אדם ממשפחה הנמצאת בסכסוך עם משפחה אחרת, הוביל לביצוע חיפוש במתחם המגורים של המשפחה. במקום נערכה פשיטה רחבה ובמהלכה נמצא אקדח ברטה וכמות של כדורים בקוטר 9 מ"מ. שלושה בני משפחה, החשודים במעורבות בהבאה והחזקת הנשק נעצרו לחקירה.

הנשק שאותר ברהט
הנשק שאותר ברהט | צילום: דוברות המשטרה

למודיעין המשטרתי נודע כי קיים חשד לפיו אחד המעורבים בסכסוך המשפחתי, מחזיק נשק בבית העסק שלו באיזור התעשיה של רהט. מארב משטרתי סמוי עצר לבדיקה רכב שנכנס למתחם בו נמצא בית העסק ועורר את חשדם של שוטרי כוח המשימה. לאחר זיהויו, פשטו אנשי הכוח על בית העסק ובמהלך החיפושים איתרו בו אקדח מסוג יריחו וכן מחסניות וכמות של כדורים בקוטר 9 מ"מ. שני חשודים במעורבות באחזקת הנשק נעצרו לחקירה. חיפושים בפזורת אל הוזייל , על סמך מידע שהגיע למשטרה, הביאו לאיתור מסתור של אמצעי לחימה, בתוכו התגלו 3 רימוני רסס.

במהלך פעילות משטרתית שנערכה בישוב תל שבע, הסמוך לעומר, הגיע לאנשי כוח השיטור מידע על כך שביישוב מסתובב צעיר החמוש בנשק. השוטרים החלו לבצע סריקות כדי לאתר אותו. בשלב מסוים הם נתקלו בנער הרוכב על גלגינוע (קורקינט). הנער עוכב תחילה לבדיקה. בחיפוש על גופו התגלה אקדח מסוג CZ, מחסנית ותחמושת. הנער נעצר לחקירה והובא לבית משפט השלום בבאר שבע לצורך הארכת מעצרו.

תגיות:
משטרת ישראל
/
ירי
/
תל שבע
/
רהט
/
אמצעי לחימה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף