תושב תל אביב נעצר בחשד להטרדת משפיענית רשת

תושב תל אביב בן 25 נעצר בחשד לפגיעה בפרטיות ועבירות מין לאחר חקירה סמויה שניהלה המשטרה בעקבות תלונה של משפיענית רשת. מחר תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
מעצרו של החשוד
מעצרו של החשוד | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו הערב (רביעי) תושב העיר בן 25, החשוד בעבירות פגיעה בפרטיות ועבירות מין לכאורה. המעצר בוצע לאחר שהחוקרים ערכו חקירה מתמשכת, ובית משפט השלום בתל אביב הוציא צו מעצר נגדו. החשוד הועבר לחקירה בתחנת המשטרה, ובתום חקירתו נכלא. מחר הוא צפוי להיחשף בפני בית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו לצורכי המשך חקירה.

הפוסט שפרסמה המשפיענית שיר ווייס
הפוסט שפרסמה המשפיענית שיר ווייס | צילום: מתוך אינסטגרם

בימים האחרונים נקטו החוקרים צעדים לאיתורו של החשוד, כולל חקירה סמויה וגיבוש ראיות נוספות. המשטרה הדגישה כי החקירה נמשכת, וכי כל פרט המגיע מהציבור יכול לסייע לקדם את ההליכים המשפטיים ולהבטיח טיפול מהיר ויעיל בעבירות המיוחסות לחשוד.

תגיות:
תל אביב
/
הטרדה מינית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף