קצין משטרה תועד גורר מפגין ממכנסיו - שנקרעו; מפגינים טוענים: "בעטו לנו בראש ללא סיבה" | צפו

במשטרה התייחסו לטענות לפיהן קצין משטרה משך מפגין בחוזקה במהלך הפגנת חרדים בכביש 4. "במקום שבו נוהגים באלימות כלפי שוטרים לא מצופה שהם ינהגו בסובלנות"

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
מחאת החרדים בכביש 4
מחאת החרדים בכביש 4 | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

באירוע מדובר על קצין משטרה שלכאורה משך את אחד המפגינים ממכנסיו ואלו נקרעו, ובמשטרה אומרים: "צריך לראות ביושרה כיצד הקצין נוהג בסובלנות, מנסה להרחיק את המפגין ולרוע מזלו מכנסיו של המפגין נקרעו. בשלב הזה הקצין לא ממשיך לגרור את המפגין מאותו מקום אלא פועל בדרך אחרת תוך שמירה על כבודו של המפגין ועל מנת שלא לביישו".

עוד אומרים במשטרה כי במהלך ההפגנה נפגעו שני שוטרים שנזקקו גם לטיפול רפואי. "במקום שבו נוהגים באלימות כלפי שוטרים לא מצופה שהשוטרים ינהגו בסובלנות אלא אפילו כוח סביר כדי לטפל במפרי הסדר. היינו מצפים מפוליטיקאים שיתבוננו בכל הסרטונים ולא רק בקטעים על מנת שיבינו את אשר התרחש במקום לפני שיצאו כנגד המשטרה".

מחאת החרדים בכביש 4
מחאת החרדים בכביש 4 | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
חרדים
/
משטרה
/
שוטרים
/
כביש 4
/
הפגנה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף