אבודרהם עצמו נחקר גם הוא באזהרה בחשד להטרדה מינית של קצינה במשטרה ברשות התחרות לאחרונה. ראש התחרות בודקת את הפרשה משום שמעורבים בה אנשי משטרה אך גם טענות נגד מח"ש, כך שהיה צריך למצוא גוף אחר עם סמכויות חקירה שאינו קשור לפרשה.
נזכיר כי יעקובי מסובך בפרשה אחרת לאחר שני שימועים שעבר בה היועצת המשפטית לממשלה החליטה להגיש כתב אישום נגדו בגין מרמה והפרת אמונים ושיבוש מהלכי משפט, כך נודע ל"מעריב" באפריל. עם זאת, טרם התקבלה החלטה סופית בנושא. אז עלו טענות סנגורו והיועצת הורתה על בדיקה ברשות התחרות.
עוד כתבו: "תחת חקירה ראויה ומקצועית של החשדות לשיבוש מהלכי משפט וחקירה, חשדות שהעלה נציב שבס לפני חודשים ארוכים, בחרה מערכת האכיפה לחקור שוב את הנציב עצמו, וזאת מבלי לבחון לעומק את התנהלות מח״ש, כפי שעולה לכאורה בהקלטות ובעדויות. כך, מבלי לקבל את גרסתן של הדמויות המעורבות לטענות ולראיות שהוצגו. נדמה שיש ששווים בפני החוק ויש ששווים יותר. אנו נפעל ונעמוד על כך שהדברים ייחקרו כנדרש".