ההורים שלחו, הילדים ביצעו: פרשת הגניבות באילת שמזעזעת את בעלי העסקים

זוג הורים מחיפה נעצר בחשד ששלח את ילדיהם, בני 8 ו-9, לגנוב פריטים מחנויות באילת במהלך חופשה משפחתית. לפי החשד, הילדים אספו את הפריטים והעבירו אותם להורים, שהסתירו חלק מהשלל בעגלת תינוק

רמי שני צילום:  Moshe Shai/FLASH90
עקבו אחרינו
קניון ביג באילת (למקום המצולם אין קשר לכתבה)
קניון ביג באילת (למקום המצולם אין קשר לכתבה) | צילום: נועם רבקין פנטון פלאש 90

האם והאב הסתמכו על כך שמצלמות האבטחה בחנויות ואנשי אבטחה במקומות שהיו כאלהּ, לא יתעדו ולא יעצרו את הילדים. לעיתים הם גם נכנסו לחנות עם עגלת פעוטות של בתם הקטנה והסתירו בה את הפריטים שגנבו.

דבר הגניבות התגלה לבעלי החנויות, בעיקר לאחר שהם הבחינו בחסרונם של הפריטים. משטרת אילת זכתה לשורת ביקורים של בעלים לבתי עסק וקיבלה מהם תלונות ועדויות על הגנבות.

חוקרי המשטרה הבינו שיש להם עסק עם גנבים סדרתיים ופעלו לנסות לאתר אותם. ההורים התגלו ונעצרו. הם אומתו עם ראיות שהצטברו נגדם, בהם אירועי גניבה של פריטים ורכוש בשווי של כ-100 אלף שקלים. בסוף השבוע שוחררה האם למעצר בית והאב יישאר במעצר עד יום חמישי.

תגיות:
גניבה
/
אילת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף