לדברי דקלה, במהלך הדיון סבתו של הנאשם אביאור ישבה באולם וקראה לבנה המנוח 'כלב', תוך שהיא הסתכלה לה בעיניים ולעגה לה. "היא אומרת לי: 'את חושבת שאת סלב'. הלוואי שהייתי נשארת אנונימית. אין את הקול של הבן שלי, שהוא מתחת לאדמה, והן רוצות הטבות בתנאים. הן צריכות להירקב בכלא ולא לראות אור יום".
עורכי הדין עידן גמליאלי ועופר ארליך, המייצגים את אחד הקטינים הנאשמים ברצח מטעם הסנגוריה הציבורית, מסרו: "היום הוגש כתב האישום וטרם קיבלנו את חומרי החקירה - אך כבר מעיון ראשוני בכתב האישום עולה תמונה של אירוע לא מתוכנן ומתגלגל, שהסתיים בצורה טרגית. הקטין מכחיש כי גרם בצורה ישירה למותו של בניהו. לאחר שנקבל את החומרים, נציג את טענותינו בבית המשפט".
כנגד לינור ששון (46) מירושלים, אימו של אחד הנאשמים, אביאור ששון, הוגש כתב אישום בגין עבירות נלוות וזאת מאחר והתשתית הראייתית נגדה לא התגבשה לכדי הגשת כתב אישום בגין עבירת הרצח. ששון מואשמת בסיוע לאחר מעשה ובשיבוש מהלכי משפט. כתב האישום מתאר כיצד היא הסיעה את הנאשמים לדירה בה אירע הרצח, אולם ביקשה בדרך מהחבורה שלא יעשו דבר. לאחר המעשה היא מואשמת כי סייעה להם להימלט ומשכך חלקה באישום קטן בהרבה מן השאר.