מעצר הזמר המוכר: שבר את שמשת רכבה של בת זוגו; ניסתה לדרוס אותו

זמר מוכר נעצר במהלך השבת בחשד לעבירות אלימות. בשלב זה בית המשפט שוקל אם להמשיך את מעצרו. החשד: איים על בת זוגו ושבר את חלון רכבה

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונלייןצוף צימרינג צילום: ללא קרדיט
עקבו אחרינו
אזיקים, עצור
אזיקים, עצור | צילום: יוסי זמיר, פלאש 90

זמר מוכר עוכב הערב (שבת) לחקירה באזהרה בתחנת המשטרה בראשון לציון, בחשד למעורבות לכאורה באלימות כלפי בת זוגו.

הערב נודע כי בשעות הצהריים המוקדמות התלוננה בת זוגו של הזמר, וטענה כי הוא איים עליה ושבר לה את חלון רכבה, כתוצאה מכך, הזמר הובא ע"י המשטרה לחקירה, והיא נמשכת עד לרגעים אלה.

בינתיים במשטרה הצליחו לאסוף עדויות מהן עולה כי ייתכן ובני הזוג רבו ביניהם ובשלב מסוים, ככל הנראה המתלוננת דרסה את הזמר - טענה שנבחנת כעת על ידי במשטרה.

כך או כך הערב הזמר אמור להופיע, אלא שהכל תלוי בהחלטה של קצין שייבחן את עדותו, ולאחריה יקבל החלטה באם לשחררו להופעה בתנאים אחרים, או לחילופין להשאירו במעצר ולהביאו לבית משפט מחר.

תגיות:
משטרה
/
פלילים
/
ראשון לציון
/
זמר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף