עופר לוי ממשיך להסתבך: בית המשפט הטיל איסור חריג במיוחד

בית המשפט אסר על הזמר עופר לוי להשתמש באינטרנט עד 3 בנובמבר, במסגרת חקירתו בחשד להסתה לאלימות. המשטרה ביקשה להאריך את האיסור ב-15 ימים, אך השופטת נעתרה לבקשה באופן חלקי בלבד

אלון חכמון צילום: באדיבות המצולם
עקבו אחרינו
עופר לוי קורא להוציא להורג שמאלנים | צילום: רשתות חברתיות, שימוש לפי סעיף 27 א'
עופר לוי
עופר לוי | צילום: מקס ילינסון

בהחלטתה כתבה השופטת: "לאחר שעיינתי בתיק החקירה ובמסמך שסומן במ/2, נתתי דעתי לחשדות המיוחסים ולטיעוני הצדדים, מצאתי להיעתר לבקשה אך באופן חלקי". בהמשך קבעה: "משכך, אני אוסרת על החשוד להשתמש ברשת האינטרנט וזאת עד ליום 03/11/26 בשעה 12:00".

משמעות ההחלטה היא כי על אף בקשת המשטרה להאריך את ההגבלה ב-15 ימים נוספים, לוי יהיה מנוע משימוש באינטרנט במשך חמישה ימים נוספים בלבד, עד למועד שקבע בית המשפט.

עופר לוי
עופר לוי | צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

בפרוטוקול הדיון לא פורטו אמצעי הפיקוח שנקבעו לצורך אכיפת האיסור, ואף לא ניתנה הוראה מפורשת המגבילה את השימוש באינטרנט על ידי מנהליו של הזמר. החקירה בעניינו של לוי מתנהלת בתחנת משטרת חולון.

שוטרי תחנת חולון במרחב איילון בחנו את הסרטון, ולאחר שהתקבל אישור מהגורמים הרלוונטיים בפרקליטות המדינה, נפתחה חקירה פלילית.

תגיות:
עופר לוי
/
אלימות
/
חקירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף