כתב אישום בגין ניסיון רצח הוגש נגד צעיר בן 25, תושב עראבה, לאחר שלפי החשד תקף את אחיו בגרזן בראשו במהלך עבודות שיפוץ ביישוב יראון, בעקבות הערה שהעיר לו על אופן עבודתו. לאחר התקיפה נמלט החשוד מהמקום והתקשר למוקד המשטרה, שם דיווח כי הרג את אחיו. "רצחתי אותו, רצחתי אותו, נתתי לו מכה בראש", אמר.
האירוע התרחש ב-8 באוקטובר 2026, כאשר במוקד המשטרה התקבל דיווח על פועל בניין שנמצא פצוע באתר בנייה ביישוב יראון. הפצוע, תושב עראבה, פונה במצב קשה לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי זיו בצפת. תחילה עלה החשד כי מדובר בתאונת עבודה, אולם עם הגעת שוטרי המחוז הצפוני לזירה התברר כי נסיבות הפציעה שונות.
מפעולות החקירה והסריקות שביצעו השוטרים עלה החשד כי הפועל הותקף בידי אחיו, שעבד עמו באתר הבנייה. לפי ממצאי החקירה, השניים הגיעו למקום לצורך ביצוע עבודות שיפוץ, ובמהלך העבודה העיר הקורבן לאחיו על האופן שבו ביצע את עבודתו. בתגובה, על פי כתב האישום, נטל האח גרזן והכה אותו בראשו.
נמלט מאתר הבנייה והסתתר בשיח בחוף הכנרת
לאחר התקיפה נמלט החשוד מהמקום באמצעות הרכב שבו הגיעו שני האחים לאתר הבנייה. במקביל, הוא התקשר למוקד המשטרה ודיווח כי הרג את אחיו.