סערה באשקלון: פרשיית איתמר שמעוני רק ממשיכה להסתבך

המשטרה, החוקרת את פרשת המין והשוחד, מנסה להתחקות אחר צעדיו של ראש העיר ולגלות האם נשים נוספות נפלו קורבן להתנהלותו גם בתפקידים קודמים בהם כיהן

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
איתמר שמעוני ראש עיריית אשקלון בבימ"ש, חשוד אונס
איתמר שמעוני ראש עיריית אשקלון בבימ"ש, חשוד אונס | צילום: אבשלום ששוני

בנוסף בכוונת החוקרים לבחון האם הנסיבות שבגינן התפטרו מהעבודה אותן נשים קשורה ליחסים מיניים שדרש מהן ראש העירייה או עבירות מין שביצע בהן לכאורה.

אתמול, פרסמנו ששמעוני בחקירתו הודה כי קיים מערכות יחסים מיניות עם מספר נשים וכן שילם להן כספים אולם לטענתו לא היה בזה כל כוונה לבצע עבירה פלילית או למנוע מהן אפשרות להגיש תלונה במשטרה שכן לא היתה סיבה להגשת התלונה. לדבריו, בסך הכל לא רצה שהרומנים שניהל ייחשפו בציבור ויפגעו בעקיפין במשפחתו וברעייתו שתומכת בו גם ברגעים אלו.

עוד סיפר שמעוני, לחוקרים כי כספים שקיבל נמסרו לו כהלוואה על ידי אחיו ובני משפחה והוא לא יודע מה מקורם. לטענתו בשום אופן לא שלח את אחיו עופר שמעוני, שנעצר באותה פרשה והמועסק על ידי הקבלן יאיר דוידי העצור גם הוא בפרשה לקבל ממנו כספים.

תגיות:
הטרדה מינית
/
איתמר שמעוני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף