פרקליטות מחוז צפון בנצרת הגישה היום (ראשון) כתב אישום נגד חוסיין יוסף רחאל, באשמה כי רוצץ את גולגולתה של אחותו בפטיש ושרף את גופתה. הוא יעמוד למשפט באשמת רצח וחטיפה.
לפני כחודש, הצטייד הנאשם בפטיש ובחומר דליק, הגיע לאזור הסמוך לכפר משהד, בו הייתה אחותו, שם חטף אותה בכוח, הובילה לחורשה מבודדת הסמוכה ליישוב חנתון והכה אותה באמצעות פטיש, הפילה ארצה והמשיך להכות בראשה באמצעות הפטיש כ-11 פעמים עד שניפץ את גולגולתה. בהמשך, שפך עליה הנאשם את חומר דליק, הציתה ונמלט מהמקום.
כתב האישום מגולל, בנוסף, אירוע קודם שבמהלכו דרס הנאשם את המנוחה ברכב בכוונה לגרום לה לחבלה חמורה, שבגינו הוכרז כדרוש חקירה והוצא צו הגנה כנגדו וכנגד בני משפחה נוספים. הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו .