גורם בכיר בחקירות דרעי: "חשדות כבדים לעבירות של טוהר המידות"

על פי גורם במערכת אכיפת החוק, המעורב בחקירות שר הפנים, ישנו חשד שסכומי כסף משמעותיים הועברו מהעמותות של רעייתו לקרובי משפחה ומקורבים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אריה דרעי
אריה דרעי | צילום: פלאש 90

במרכז החקירה נגד דרעי, שמתנהלת זה כשנה וחצי, ניצבות עסקאות נדל"ן שביצע. עסקה אחת קשורה לבית הנופש של דרעי ומשפחתו ביישוב ספסופה שבצפון, שלפי החשד נבנה מכספים לא מדווחים. עסקה שנייה קשורה לדירות בבניין בשכונת גבעת שאול בירושלים, שאת הזכויות עליהן העביר, על פי החשד, לאחיו, עו"ד שלמה דרעי, בהליך לא חוקי.

“אני לא חש שאני רדוף פוליטית, ואין לאיש סיבה לרדוף אותי”, אמר בראיון ל”מעריב” לפני כחמישה חודשים, “אומרים ‘אשרי אדם מפחד תמיד’, אבל אני יודע שבעניין הזה אין לי ממה לחשוש. אני יודע שמתנהלת נגדי חקירה כבר יותר משנה, והזימון שלי היה דבר צפוי. בשל מות אמי הוא נדחה מעט. המשטרה עושה את עבודתה. אני מכבד אותם. אוי ואבוי אם לא הייתה משטרה בישראל”.

תגיות:
אריה דרעי
/
חקירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף