"אלוהים יכניס לך סרטן לראש": תושב דימונה חשוד באיומים על מירי רגב

בעקבות דבריה של שרת התרבות נגד ירון לונדון לאחר הסערה שעוררו דבריו, כתב החשוד כי "הרצח הפוליטי הבא יהיה את, תכיני את עצמך לקבר"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מירי רגב
מירי רגב | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

השרה רגב אמרה בתגובה למעצרו של החשוד כי "דף הפייסבוק שלי מהווה במה פתוחה לחלוטין - ניתן לכתוב כאן מה שרוצים, גם דברים חריפים. אבל לא איומים לרצח. יש קווים אדומים שברגע שהם נחצים, נדרשת תגובה מהירה ואני אכן מודה למשטרת ישראל על הטיפול המהיר באותו מאיים. לכל דבר יש גבול!".

שרת התרבות והספורט מירי רגב התייחסה לסערה בפוסט בפייסבוק והאשימה את לונדון בתקיפה מינית. "עד כאן - ירון לונדון, הגיע זמנך ללכת. אתה לא מבין שלמעשה סיפרת בשידור חי על אקט של תקיפה מינית שביצעת? אתה באמת לא רואה את ההבדל בין לגעת בכרס שלך לבין לחפון שד של אישה? כמה אפשר להיות מנותק מהמציאות? עליך להתפטר כאן ועכשיו. ואם לא תעשה זאת, על תאגיד השידור הציבורי להשעות אותך מידית ולמנוע ממך את היכולת להמשיך ולזהם את השיח התקשורתי במימון כספי משלמי המסים".

"משטרת ישראל רואה בחומרה רבה כל איום כנגד עובד ציבור תוך כוונה להניאו מלבצע שליחותו הציבורית ופגיעה בערכי הדמוקרטיה. כנגד אלו תפעל המשטרה על מנת לאתרם ולהרחיקם מהמרחב הציבורי", נמסר מהמשטרה בתגובה למקרה.

תגיות:
מירי רגב
/
איומים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף