חשד לרצח: גבר בן 30 נדקר למוות בקטטה בתל אביב

גבר נפצע באורח אנוש בקטטה ברחוב שתולים בעיר. הוא פונה לבית החולים "איכילוב", שם נקבע מותו. באירוע נפצעו שלושה בני אדם נוספים, שניים בינוני ואחד באורח קל. הרקע פלילי

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
משטרה
משטרה | צילום: פלאש 90,יונתן זינדל

בסך הכל, שמונה עצורים, חלקם פצועים, פונו לבתי החולים. החקירה מנוהלת על ידי צח"מ של מרחב יפתח בתחנת שכונות, והיא נמצאת בראשיתה ובעיצומה. לקורבן אין עבר פלילי ואינו מוכר למשטרה. כעת, על מנת להתחקות אחר מניע הרצח במשטרה גובים עדויות מהחשודים.

כבר בראשית החקירה עלה בידי החוקרים כי לאור ממצאים מהזירה ועדויות שמדובר באירוע שהתפתח ככל הנראה על רקע סכסוך מוקדם, וכי לא מדובר באירוע אקראי. על פי החשד, זו הייתה פגישה מתוכננת שבה לקחו חלק המעורבים, כולם דיירי הרחוב שבו בוצע הרצח. לאחר שהמעורבים החלו לדחוף זה את זה, שלפו חלקם סכינים ודקרו את המעורבים האחרים, שאחד מהם מצא את מותו בבית החולים.

תגיות:
תל אביב
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף