לאחר שתבע 70,000 ש"ח: הסכם פשרה הושג בין אבנר נתניהו ולוקאץ'

כחלק מהסכם הפשרה שהושג עם בנו הצעיר של ראש הממשלה, צייץ העיתונאי בחשבון הטוויטר שלו: "אני מתנצל בפני אבנר וקורא לאתרים שהדהדו אותו לעשות כמוני"

מתן וסרמן צילום: פרטי
כתב ערוץ 2 אילן לוקאץ'
כתב ערוץ 2 אילן לוקאץ' | צילום: צילום מסך, ערוץ 2

כזכור, מדובר על מקרה בו התקיימה הפגנת תמיכה באביו של אבנר, רה"מ בנימין נתניהו, שבמהלכה אבנר יצא אל המרפסת. לטענתו של לוקאץ', שהתבררה כטעות, אבנר יצא אל המפגינים בשעה ששרו שירי תמיכה ברוצחו של יצחק רבין

בסיס התביעה הסתמך על ציוץ שפרסם לוקא'ץ בחשבון הטוויטר שלו, בו כתב: "אבנר נתניהו נופף מהמרפסת למפגינים שהיללו את רצח רבין ועכשיו יש דיון אם הוא שמע מה הם שרים. לא מזכיר לי שום אירוע מהעבר". הציוץ המדובר הוביל את אבנר נתניהו לתבוע מלוקאץ' פיצויים בסך 70 אלף שקלים.

על פי ההסכם, התחייב לוקאץ' לשלם לנתניהו פיצויים בסך 12,500 ש"ח, וכמו כן, פרסם בחשבון והטוויטר שלו התנצלות על האשמותיו, וכתב: "לציוץ שהעליתי בתאריך 24.7.20 בעניין אבנר נתניהו ממנו משתמע כי הוא הריע לשירי הלל ליגאל עמיר לא היה כל בסיס. הוא נמחק על ידי כעבור זמן קצר ברגע שהבנתי שהוא מבוסס על טעות". עוד האריך לקואץ' לכתוב: "אני מתנצל בפני אבנר נתניהו וקורא לאתרים שהדהדו אותו לעשות כמוני ולמחוק את הדברים. רק בריאות אבנר".

תגיות:
פיצויים
/
אבנר נתניהו
/
משפט
/
אילן לוקאץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף