פתח כניסה במסווה של פינת קפה: מעבדת סמים תת-קרקעית נחשפה בפזורה

בלשי היחידה המרכזית של מחוז ירושלים וכוחות משטרה נוספים איתרו מתחם תת קרקעי ובו עשרות קילוגרמים של סם מסוג קנאביס בהליכי ייבוש. שני תושבי הפזורה בשנות ה-20 לחייהם נעצרו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
  מעבדת סמים תת-קרקעית שנחשפה על ידי המשטרה במתחם מגורים בפזורה. צילום: דוברות המשטרה | צילום:

במהלך החיפוש במתחם מגוריהם של שני החשודים, תושבי הפזורה בדרום בשנות ה-20 לחייהם, איתרו כוחות המשטרה פתח אל מתחם תת קרקעי המשמש כמעבדת סמים ובו עשרות קילוגרמים של סם מסוג קנאביס בהליכי ייבוש. פתח הירידה אל מתחם הסמים הוסתר היטב והוסווה כפינת קפה מסורתית, אך לא הטעה את השוטרים שכאמור חשפו את המעבדה.

מדובר בנדבך נוסף במסגרת חקירתם של החשודים על ידי המשטרה לאחר שלפני כשבוע ימים נעצר במהלך פעילות שוטרי ובלשי מחוז ירושלים רכב בכניסה לעיר ובו השניים. בחיפוש שערכו השוטרים נתפסו ברשותם עשרות גרמים של סם מסוג קוקאין. השניים הועברו אז לחקירה ומעצרם הוארך בבית המשפט עד יום רביעי הקרוב.

תגיות:
משטרה
/
סמים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף