בהפרש של מספר דקות: שתי משאיות של אותה חברה נתפסו עם מטען חורג

המשאיות אותרו על ידי היחידה האמונה על אכיפה כלפי רכבי משא ורכבים כבדים. במשאית הראשונה נתפס גם בעל החברה ובסך הכל נרשמה חריגה של מעל 6 טון

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
משאית עם חריגה של מעל 6 טון
משאית עם חריגה של מעל 6 טון | צילום: דוברות המשטרה

היחידה האמונה על אכיפה כלפי רכבי משא ורכבים כבדים באגף התנועה איתרה את שתי המשאיות, כאשר בראשונה נתפס בעל החברה כשהוא נוהג במשאית עם מטען החורג ב-19 אחוז (1,400 ק"ג מעל המותר).

למרבה ההפתעה, לאחר כ-20 דקות בלבד נתפסה משאית נוספת של החברה, ולאחר עצירת הרכב ושקילתו נמצאה חריגה של 42 אחוז במטען שהועמס על גבי המשאית (מעל 6 טון מהעומס המותר). רשיונם של הנהגים, בני 19 ו-56, תושבי הדרום, נפסל למשך 30 ימים והמשאיות הורדו מהכביש לתקופה זהה.

במשטרה ציינו כי "העמסה של מטען במשקל מעל המותר מהווה עבירה חמורה ומסכנת חיים. שוטרי אגף התנועה ימשיכו למקד אכיפה נגד עבירות מסכנות חיים בכל רחבי הארץ ורכבים כבדים בהם ימצאו ליקויים יורדו מהכביש".

תגיות:
משטרה
/
משאית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף