איש אקדמיה במכללה בדרום נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בבתו

אשתו נעצרה גם היא בחשד לשיבוש הליכי חקירה ואי דיווח, אך שוחררה בתנאי מעצר בית והרחקה מבני המשפחה למשך 15 ימים. מעצרו של החשוד הוארך עד ליום שלישי

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אזיקים, משטרה
אזיקים, משטרה | צילום: פלאש 90,יוסי זמיר

החקירה הסמויה נפתחה ב-7.4 ולפני כיומיים עם מעבר חוקרי תחנת עיירות לשלב הגלוי נעצר החשוד, ביחד עם אשתו שנחקרה בחשד לשיבוש הליכי חקירה ואי דיווח, אך שוחררה בתנאי מעצר בית והרחקה מבני המשפחה למשך 15 ימים.

במשטרה הוציאו צו איסור פרסום על שמו כיוון שיש לו בת קטינה ומחשש לפגיעה בה. עם זאת ,במשטרה עושים מאמצים לבדוק האם מדובר בפגיעה בבת אחת או גם ביתר הבנות ובנוסף בודקים האם שמו נקשר לפגיעה בסטודנטיות במוסד אליו הוא קשור.

גורמים המעורים בחקירה קוראים לסטודנטיות, אם אכן נפגעו, או במידה שהן מזהות את החשוד בעקבות הפרטים והן נפלו קורבן למעשים מצדו - לגשת ולהתלונן.

תגיות:
עבירות מין
/
עבירות מין במשפחה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף