המשטרה איתרה ועצרה בסוף השבוע לחקירה תושב אשדוד כבן 29, לאחר שהציע טרמפ לקטינה כבת 16, שבמהלכו על פי החשד ביצע בה מעשים מגונים, ואף ניסה לשכנע אותה להתלוות אליו אל ביתו.
עם קבלת תלונתה של הקטינה בתחנת המשטרה באשדוד, ביצעו החוקרים מספר פעולות חקירה, שהובילו לזהותו למעצרו של החשוד ביום חמישי, ומפרטי זהותו עלה החשד כי הפר צו פיקוח העומד נגדו.
החשוד נחקר בחשד למעשה מגונה באדם והפרת צו פיקוח. היום (ראשון) יובא החשוד בפני בימ"ש בבקשה להאריך את מעצרו בשנית.
קטין שוהה בלתי חוקי נעצר בחשד לעבירת מין בקטינה ושוחרר
המשטרה פתחה לפני יומיים בחקירה עם קבלת דיווח על מעשה מגונה שבוצע בקטינה בחוף הים עלמה ביץ' בת"א, לפיו נגעו בישבנה של הקטינה.
שוטרי לב ת"א שהגיעו למקום עצרו מיד את החשוד, קטין בן 16 שוהה בלתי חוקי בישראל והוא נעצר והובא לחקירה בסיומה, בהתאם לצורכי חקירה וממצאיה, הובא אתמול להארכת מעצרו בבימ"ש השלום בת"א. בית המשפט הורה על שחרורו של החשוד בתנאים מגבילים.