כתב אישום יוגש נגד בן 53 מר"ג: אנס מטופלת במהלך עיסוי

הצהרת תובע הוגשה בשבוע שעבר נגד  דוד אבידן קוינגטון בחשד שביצע אונס בצעירה בת 27, שהגיעה אליו באמצעות פרסומים ברשת האינטרנט. מעצרו הוארך עד מחר

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תחנת משטרה
תחנת משטרה | צילום: דוברות המשטרה

הצהרת תובע הוגשה בשבוע שעבר נגד  דוד אבידן קוינגטון, תושב רמת גן בן 53, בחשד לביצוע אונס בצעירה בת 27 במהלך עיסוי בדירתו. מעצרו הוארך עד מחר, לצורך הגשת כתב האישום נגדו.

לפני כשבועיים פתחה משטרת תחנת בני ברק בחקירה, עם קבלת דיווח על חשד לאונס במטופלת במהלך עיסוי בדירה ברחוב משה שרת ברמת גן.

מהחקירה עלה כי הקורבן, תושבת ת"א בת 27,  הגיעה אל החשוד, שהציג את עצמו בשם "מאור פוקס" באמצעות פרסומים ברשת האינטרנט, ותיאמה עמו עיסוי.

על פי החשד, במהלך העיסוי הוא גהר מעליה וביצע בה אונס. לאחר האירוע היא התקשרה לבן הזוג שלה שחייג למשטרה. חקירה מהירה הובילה למעצר של החשוד. בנוסף, הקורבן נבדקה גם בבית החולים וולפסון, שם נמצא כי אכן נאנסה.

תגיות:
אונס
/
רמת גן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף