השבוע נסגר תיק פלילי נוסף כנגד בכיר בתחום ההייטק מחוסר אשמה. התיק נפתח על רקע מאבק משמורת שמנהל הבכיר כנגד פרודתו, הטוענת כנגדו טענות לאלימות כנגדה וכנגד הקטינים.
בבסיס הפרשה עומד ניכור הורי כבד, שגרם לקרע בין הבכיר לבין ילדיו הקטינים, לאחר שמשמורת זמנית בקטינים הוענקה, על רקע גילם הצעיר, לאימם, וזאת ניצלה את העובדה שהקטינים ברשותה, כדי למלא ראשם במחשבות רעות על אביהם.
הבכיר פנה לעו״ד שקלאר לאחר שנחקר תחת אזהרה בחשד להכאת הקטינים. כמו-כן נחקר הבכיר בחשד כי פגע בפרטיותה של המתלוננת, אשתו, בכך שהתקין מכשיר מעקב ברכבה.
לאחר שנה וחצי של הליכים, ופנייה ושימוע בע״פ בפני ראש מדור תביעות, הוכיח הבכיר, באמצעות עו״ד שקלאר, כי הארועים עליהם דיווחה אשתו, כלל לא התרחשו, וכי מכשיר המעקב לרכב, הוא על רכבו שלו, וכי אשתו ידעה ואף אישרה את התקנתו.
בעקבות כל אלה, קיבל עו״ד שקלאר השבוע הודעה משמחת על כי התיק נסגר בהעדר אשמה.
״חשוב להבין״, מסביר עו״ד שקלאר, ״ששנה וחצי מהחיים חי הלקוח שלנו תחת טרור החקירה ותלונות השוא. כמו-כן היה מוגבל בביקוריו את ילדיו הקטינים בגלל רשלנות פקידות הסעד, שהתרשמו מתיק פלילי בדוי זה. אנו שמחים שזה נגמר בשלום בשלב הזה.