החשוד ברצח ילנה גרנברג התייצב לראשונה בביהמ"ש: "זה לא היה בכוונה"

בימ"ש השלום בראשל"צ האריך את מעצרו של ג'ייסון בלייז בשבוע. נציג המשטרה שהופיע בדיון עדכן כי הראיות נגד החשוד התחזקו והתגבר החשד כי מדובר ברצח שתוכנן מראש

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
זירת האירוע, רחובות, צילום: דוברות המשטרה | צילום:

עו"ד עבד אבו עמר, שמייצג את ג'ייסון בלייז מטעם הסניגוריה הציבורית, אמר: "מדובר באירוע טרגי. ג'ייסון טוען כי לא הייתה לו כל כוונה לרצוח את המנוחה. מצבו הנפשי קשה והוא אחרי שני ניסיונות אובדניים".

ילנה גרנברג
ילנה גרנברג | צילום: צילום מסך פייסבוק

נציג מחוז מרכז במשטרה שהופיע בדיון עדכן כי החשוד, שלאחר המקרה ניסה לשים קץ לחייו ואושפז, שוחרר מבית החולים במהלך השבוע שעבר, ומספר גרסה מפורטת יותר לאירוע. לדבריו הראיות נגד החשוד התחזקו והתגבר החשד כי מדובר ברצח שתוכנן מראש, ובגרסתו נמצאו מספר סתירות.

עוד אמר נציג המשטרה כי בלייז טוען כי הוא העלים את הטלפון הנייד ואת המחשב של גרנברג, וכי המשטרה טרם הצליחה לאתר אותם. עוד עדכן כי לחשוד נערכה בדיקה פסיכיאטרית והוא נמצא כשיר לעמוד לדין.

תגיות:
חשד לרצח
/
ילנה גרנברג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף