הואשם נוהג שיכור יותר מפי שלוש מהמותר בחוק – בית משפט ביטל את כתב האישום
שופטת בית משפט לתעבורה מחוז מרכז, ביטלה כתב אישום שהוגש נגד נהג צעיר שנתפס בחשד לנהיגה בשכרות, בכמות של יותר מפי שלוש מהמותר בחוק, זאת לאחר שהסנגור עורך דין נתנאל מויאל הצליח לשכנע את יחידת התביעות שמרשו לא ביצע כל עבירה וכי אין די בחומר הראיות בכדי להרשיעו.
המדובר בנהג צעיר שנסע בכביש 1, ונעצר על ידי שוטר לבדיקה בה לטענת השוטר נמצא כי ריכוז האלכוהול היה 171 מיקרוגרם, העולה על ריכוז של 50 מיקרוגרם שנקבע בפקודת התעבורה, לנהג צעיר. הנהג פנה לעו"ד מויאל וטען כי לא ביצע כל עבירה ובטח ואף לא עבירת נהיגה בשכרות, שהחוק קבע לגביה עונש פסילת מינימום של שנתיים, בנוסף לכל עונש אחר.
עו"ד נתנאל מויאל נלחם עבור הנהג ובימים האחרונים, לאחר עבודה משפטית יסודית, יחידת תביעות תעבורה החליטו לחזור בהם מאישום ולמחוק את התיק לגמרי. בית המשפט, כאמור, ביטל את כתב האישום.
המשפט וממני – אל תהיו עורכי הדין של עצמכם.