איים על אחיו ברצח וניסה לחטוף נשק ממאבטח בביה"ח: כתב אישום יוגש נגד תושב שפרעם

כתב אישום יוגש נגד תושב שפרעם בן 26 שהגיע לבית החולים רמב"ם, איים על אחיו ברצח וניסה לחטוף נשק מהמאבטח - לאחר שהצהרת תובע נגד החשוד הוגשה כבר בסוף השבוע

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
מעצר, אילוסטרציה
מעצר, אילוסטרציה | צילום: יוסי זמיר פלאש 90

כתב אישום יוגש נגד תושב שפרעם בן 26 שהגיע לבית החולים רמב"ם, איים על אחיו ברצח וניסה לחטוף נשק מהמאבטח - לאחר שהצהרת תובע נגד החשוד הוגשה כבר בסוף השבוע.

ב-26 בנובמבר התקבל במשטרה דיווח על ניסיון חטיפת נשק ממאבטח בבית החולים בחיפה. בתוך כך, הגיעו שוטרי הסיור של תחנת חיפה למקום והחלו בביצוע פעולות חקירה ראשוניות, מתוכן עלה כי החשוד הגיע יחד עם אחיו לאישפוז, ובכניסה לבית החולים יצא מהרכב והחל לאיים על אחיו כי ירצח אותו.

לאחר שהמאבטחים ניסו להרגיעו ללא הצלחה, שלח החשוד את ידו לעבר הנשק של אחד מהמאבטחים וניסה לחטוף אותו. המאבטחים השתלטו עליו מיד והזעיקו משטרה למקום.

כאמור, החשוד נעצר במקום ומעצרו הוארך מעת לעת ובסוף השבוע הגישה פרקליטות מחוז חיפה הצהרת תובע נגד החשוד, כאשר מחר צפוי כי יוגש כתב אישום כנגדו.

תגיות:
כתב אישום
/
איומים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף