דוד שרן על חקירותיו: "בכל תיקי האלפים כיוונו לנתניהו"

הליך ההוכחות המתמשך במשפט נתניהו התחדש הבוקר עם המשך חקירתו הנגדית של דוד שרן, ראש הסגל לשעבר בלשכת רה"מ. בפתח דבריו, שרן פנה לשופטים ואמר כי הגיש תלונה על הטרדת עד בעקבות מונולוג של רביב דרוקר נגדו

מתן וסרמן צילום: פרטי
בנימין נתניהו בבית המשפט המחוזי בירושלים. צילום: ניברן ברודקאסט | צילום:

ראש הסגל לשעבר של נתניהו עלה, כאמור, לדוכן העדים במשפטו של ראש הממשלה - והפעם במסגרת החקירה הנגדית. שרן העיד כי "תוך כדי החקירה במשטרה אני באתי מיוזמתי ואמרתי לחוקרים שהם צודקים, שראש הממשלה אמר שיש בעיה עם בזק. בהתחלה טענתי שזה לא היה. חזרתי אליהם ואמרתי להם: אתם צודקים כנראה לוגית".

"האם ידעת על הפניות של בזק שלא נענו?" הקשה בן צור, ושרן השיב בחיוב, בהוסיפו: "כשאני מבין שהפקידות עושה דווקא ומעכבת פניות ומשתמשת בזה כשוט (נגד בזק) זה נוגד את העבודה שלנו כמשרתי ציבור. בפרקטיקה זה לא שאני יכול לעקוף את גורמי המקצוע, אי אפשר להנחות אותם, אבל כשהם יודעים שאתה בתמונה פתאום הם עונים לטלפונים, קובעים פגישות ומתייחסים אחרת".

לדברי בן צור, הרי שיועמ"ש משרד התקשורת דנה נויפלד ואבי ברגר, לשעבר מנכ"ל המשרד, העידו כי איתן צפריר כלל לא היה מעורב בעניין המכתב – זאת בניגוד לכתב האישום – וכי מי שביקשה את המכתב היא בן חי שגב ולא צפריר.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
משפט בנימין נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף