״אנחנו פוגעים בפעילים, אנחנו פוגעים במפקדים של חיזבאללה, והם מחפשים מחליפים ואני יכול לומר לכם שאני לא רואה מתנדבים, כולם מפחדים. אנחנו נמשיך ונכה אותם. אם יש כאן מישהו שחושב שכאשר נגיע לעסקה של שחרור חטופים בדרום והאש תפסק זמנית, הדבר הזה יקל ממה שקורה כאן, הוא טועה. אנחנו נמשיך את האש ונעצים אותה באופן בלתי תלוי בדרום עד אשר נשיג את המטרות שלנו. המטרה היא פשוטה – להסיג את חיזבאללה למקום שבו הוא צריך להיות. או בהסכם, או שאנחנו נעשה את זה בכוח", הוסיף.
בתוך כך, על פי דיווח של ברק רביד מוואלה!, ראש הממשלה נתניהו הנחה את חברי צוות המו"מ הישראלי להעלות במהלך השיחות על עסקת החטופים דרישה לפיה חלק מאסירים "הכבדים" שרצחו ישראלים ושחמאס דורש את שחרורם יגורשו לחו"ל ולא יורשו לחזור לעזה או לגדה המערבית, כך לפי שני מקורות שמעורים בנושא.
בחדשות 12 דווח מוקדם יותר הערב כי נתניהו דורש כי הם יגורשו לקטאר. עם זאת, שני המקורות ציינו שנתניהו הזכיר את הנושא בקצרה ובאופן כללי במהלך שיחת טלפון עם חברי צוות המו"מ אמש ולא התקיים על כך דיון מפורט עד כה.
המקורות ציינו כי נתניהו ביקש מחברי צוות המו"מ לדרוש לדעת מראש מי מבין החטופים שמשתייכים לקטגוריות שאמורות להשתחרר כחלק מעסקה עתידית נמצאים בין החיים וזאת לאור העיקרון לפיו על כל חטוף חי שישוחרר תסכים ישראל ליום של הפוגה בלחימה.