עתיד המלחמה מבשר רעות? "העם רואה שהקבינט לא יודע מה הוא עושה"

תא"ל (מיל') יובל בזק, לשעבר מפקד חטיבת החרמון, שוחח עם רון קופמן ואריה אלדד ברדיו והביע את דעתו על התנהלות המלחמה בשלל הזירות: "היעדר האסטרטגיה וחוסר הרצון שלנו לגבש אותה מחליש אותנו"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מפגש קבינט המלחמה עם ראשי רשויות של עוטף עזה | צילום: איתי בית-און / לע״מ

תא"ל (מיל') יובל בזק, לשעבר מפקד חטיבת החרמון, שוחח היום (שישי) עם רון קופמן ואריה אלדד ברדיו 103fm והביע את דעתו על התנהלות המלחמה בשלל הזירות.

בסיום הבהיר תא"ל (מיל') בזק באשר להתנהלות הממשלה: "בלי שאתה מתווה כיוון ויוצר תוכנית, הסיכוי שלך במציאות הזו להגיע ליעד היא קטנה. קודם כול נדרש, ודאי מקבינט המלחמה, אם הגוף הזה לא יודע לשבת, לקבוע ולהחליט על סדרי עדיפויות ולדאוג פעם אחת לשדר לעם שיש כאן מישהו על ההגה וכלפי פנים לתת את התשובות לשאלות, העם רואה שהקבינט לא יודע מה הוא עושה. זה הסיפור המרכזי. ההתנהלות הזו ודאי לא תורמת, לא לביטחון, לא לאמון, זה הדבר הבסיסי שאנו צריכים כעם. שמי שנמצא למעלה יודע ומוביל אותנו למקום הנכון. כל עוד זה לא קיים, יהיה לנו קשה לנצח את המלחמה הזאת".

תגיות:
חיזבאללה
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף